Notaris Post Ommen

Familierecht

In de praktijk worden veel overeenkomsten en afspraken met familieleden op goed vertrouwen gemaakt. Want van familie mag je toch verwachten dat ze die wel nakomen. Toch blijkt de werkelijkheid vaak anders. Na verloop van tijd blijken details vergeten en interpreteren beide partijen een afspraak net anders dan bedoeld. Ongewild kunnen er dan al snel grote geschillen ontstaan over zaken als bijvoorbeeld leningen, schenkingen en erfenissen.

Dit kan voorkomen worden door uw zaken goed te regelen en vast te leggen. Dit wordt gedaan aan de hand van familierecht; de verzamelnaam voor alle rechtsgebieden in de familiesfeer. Het familierecht is in de wet geregeld, maar biedt voldoende ruimte om de zaken te regelen op de manier die het beste bij u past. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Heeft u vragen over: notariƫle volmachten, schenkingen, samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden en partnerschapsvoorwaarden, wijzigen voorwaarden tijdens het huwelijk/partnerschap, beƫindiging geregistreerd partnerschap of legalisaties?

Kom dan gerust eens bij ons langs. De deuren van onze praktijk in het hart van Ommen staan altijd voor u open. U kunt ook bellen: (0529) 712 523

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.